Stine Lise Hattestad Bratsberg


Stines pågangsmot og målrettethet har gitt henne ett OL gull og 20 års suksess som rådgiver.

Kjernekompetanse: Utvikling av forretningsnære samfunnsstrategier, kommunikasjon, forankring og lederskap

Stine Lise Hattestad Bratsberg er utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen BI. Hun har 20 års erfaring som rådgiver innenfor strategi og kommunikasjon. De siste 7 årene har hun spisset sin kompetanse innen fagfeltet samfunnsansvar og bærekraft. Hun har startet opp to selskap og opparbeidet god grundererfaring. Stine Lise startet som rådgiver i Burson-Marsteller. I 2009 starter hun Pure Consulting. I tillegg til å grunde Pure var hun en av tre partnere i Creo Communication. Et selskap som partnerne valgte å selge til Aegis Media London. Stine Lise jobber både med næringslivet, det offentlige og frivillige organisasjoner, samt samarbeidsprosjekter disse i mellom. Stine Lise er engasjert inn i flere ledergrupper i landets største virksomheter som både opererer i Norge og Globalt.

Hun har meget stor arbeidskapasitet, er veldig engasjert og målrettet og ikke redd for å håndtere komplekse utfordringer samtidig som hun tar tak i små oppgaver og utfordringer som må løses for at hovedmålet skal nås. Hun er visjonær og kreativ, og har samtidig evnen til å materialisere store tanker og vyer og gjøre strategier levende i en organisasjon/virksomhet.

Av større initiativ Stine Lise har jobbet med kan nevnes etableringen av Gjensidige stiftelsen og blant annet ideen om ”Svømmeaksjonen”, etableringen av Choice sin samfunnsstrategi ”We Care”, utviklingen av en global community i Aker ASA for å ivareta ansattes ve og vel ”Aker Active”, konseptualiseringen av KLP sitt samfunnsansvar i konseptet ”Tett på” og utviklingen av det ideelle kunstmiljøprosjektet ”The Scream from natur”.

Stine Lise har hatt en rekke styreverv bade I idretten og I næringslivet nå sitter hun I styret I Snøhetta Brand Design, I Rådet til SOS Barnebyer, I ECONAS Etikk utvalg, samt er Co Chair I FN prosjektet Safe Planet.

Stine Lise blir ofte forespurt om å holde foredrag, sitte i panel eller på annen måte bidra inn med sin kompetanse for å spre kunnskap om fagfeltet.

Kontakt

stine@pureconsulting.no

+47 928 94 411

LinkedIn

Twitter

CV sendes ved forespørsel